Totsol
Inici    |    Mapa del lloc    |    Contactar
Qui som
Com arribar
Cosmètica
Serveis
Promocions
Contactar
Castellano
 
 
 
Acceptació de les condicions d'ús
Les presents Condicions (des d'ara anomenat com Avís Legal) tenen per objecte regular l'ús d'aquest lloc web que el seu titular posa a disposició del públic en aquesta url.

La utilització del lloc web per un tercer li atribueix la condició d'usuari i, suposa l'acceptació plena per l'esmentat Usuari, de totes i cadascuna de les condicions que s'incorporen en aquest Avís Legal.

El titular del lloc web pot oferir a través de la web, serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen aquestes Condicions, i sobre les quals s'informarà a l'Usuari en cada cas concret.
Ús Correcte del Lloc Web
L'Usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'Usuari s'obliga a no utilitzar el lloc Web o els serveis que es prestin a través d'ell amb fins o efectes il.lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el lloc Web o els seus serveis, o impedir gaudi del lloc Web a altres Usuaris.

Així mateix, l'Usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics i altres que es troben en la present lloc web.

L'Usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al servei d'accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el titular del lloc web presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes.

L'Usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular del lloc web o de tercers.
Dades Identificatives
Per complir el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació indiquem les dades de la informació general del nostre lloc web www.totsol.es
Nom comercial: Totsol
Nif: 46320385-H
Domicili social: Muntaner, 281 entresòl 2a
Cp: 08021 · Barcelona
Telèfon: 93.241.23.27
Email: totsol@totsol.es
 
  © Copyright Qbit  |  Avís legal