Totsol
Inici    |    Mapa del lloc    |    Contactar
Qui som
Com arribar
Cosmètica
Serveis
Promocions
Contactar
Castellano
 


Un desig, un somni, una necessitat ...
deixar-te mimar per les mans de l'estetista, per tenir una pell de cine, per recuperar un cos esbelt, per oblidar l'estrés, pel plaer d'agradar-te i d'agradar.
· Bronzejat instantani Corpora
· Tractaments corporals
· Tractaments facials
· Teràpies naturals
· Depilacions
· Pedicura
· Fotodepilació
· Permanent i tint de pestanyes
· Pack's núvia
· Massatges
· Fes un regal
   
   
Bronzejat instantani
Producte 100% natural. Aconsegueix el bronzejat de tot un estiu en només 5 minuts.
Descobreix la màgia Corpora
Bronzejat per micropulveritzaciò de DHA, un extracte de canya de sucre que produeix un bronzejat totalment natural en una única sessió de 5 minuts.

No és un tint ni un autobronzejador. La loció exclusiva DHA reacciona amb la queratina de la pell (sense afectar la melanina) i genera un bronzejat uniforme i natural, sense tons groguencs o ataronjats.
Consells per abans del bronzejat
Per a un bronzejat uniforme, homogeni i durador, és imprescindible realitzar la sessió sobre una pell totalment neta (sense restes de cremes, desodorants o maquillatge) i exfoliada (sense restes de cèl lules mortes). Només així podrem garantir que el bronzejat dura 6-7 dies, i desapareix progressivament sense deixar rastres.
Consells per a perllongar el bronzejat
Després de la sessió de bronzejat intenta romandre 8 hores sense dutxar-te o realitzar esport, mentre el bronzejat acaba de desenvolupar-se. A partir de llavors pots dutxar-te de forma normal.

En els dies posteriors, utilitza sempre productes netejadors molt suaus i asseca't sense fregar. Evita gels de dutxa agressius, tònics desmaquillants forts, guants de crin, productes exfoliants i piscines amb molt clor.
 
  © Copyright Qbit  |  Avís legal